ha a blogunk NEM TECCENE...

mit olvas az utca embere?

Mit olvas az utca népe? Legalábbis buszon, villamoson, vonaton - ahol mi is látjuk. Amatőr, villám olvasásszociológia. - A meló: csak "lesd meg", mit olvasnak a közeledben, és írd meg ide, röviden, bármilyen körítéssel: lehet róla sztorizni is, amit kérünk, csak ennyi, pl.: "[író neve], harmincas férfi, étterem" vagy "tini lány, villamos1" - [Toborzószövegünk:] Legyen ön is szemfüles!

Utolsó kommentek

  • tesz-vesz: na, de estert ki olvas? nincs olyan? (2011.04.04. 14:55) Újra itthon
  • tesz-vesz: valószínű ez a fülbevalós is legbelül tinilány volt (2011.04.04. 14:52) Alkonyat. mi más?
  • tesz-vesz: szerintem nagyon jó a Dűne nekem nagyon tetszett gyerekkoromban (2011.04.04. 14:51) A DŰNE GYERMEKEI
  • Pável: hát ti hogy találtatok ide? :O) (2011.01.20. 22:09) Tombol a nyár. Meg a Coelho.
  • tiboru: Jajj, Coelho... Ugye nem kell explicit legyek? (2011.01.20. 21:37) Tombol a nyár. Meg a Coelho.
  • tiboru: Frank Herbertet és/vagy A Dűnét ne tessenek bántani; egy könyvborító semmit sem jelent, főleg ideh... (2011.01.20. 21:34) A DŰNE GYERMEKEI
  • Vaciensis: @Vaciensis: S milyen szép lehet, ami belül van. Bár ki tudja, még az is lehet, hogy jó. De a külső... (2010.08.02. 20:33) A DŰNE GYERMEKEI
  • Utolsó 20

Ha jobban beleolvasnál...

Róma és Budapest

2009.11.11. 09:43 :: NIM

Közel egy hónapja a római metrón - amely a város felszíni részével ellentétben ritka nyomasztó hely - egy ötven körüli, jól öltözött (ki nem az Rómában?) úr olvasta Kim Newman Dracula Cha Cha Cha című regényét, amely az Urania folyóirat szeptemberi számaként jelent meg. Egy netes kritika szerint idegesítő, és tele van szereotípiákkal. (Ha valakit érdekel a folyóirat, itt olvasható a története, itt pedig a blogjuk található. Természetesen mindkettő olaszul. Kim Newmanról meg itt.)

 

Tegnap pedig, a budapesti metrón egy negyven körüli nő olvasta Garcia-Márqueztől a Szerelem a kolera idejént. A szívem megszakad, de az fo.hu-n található, nagyfelbontású kép három képernyőt is elfoglalna, az meg milyen, hogy az ember csak scrollozik lefelé-fölfelé, oszt' még mindig Márquez van mindenhol. Akár az a bizonyos szerelem négyszáz oldalon, és több mint ötven éven keresztül.

Szólj hozzá!

Címkék: m3 róma negyvenes nő olvasta ötvenes férfi olvasta garcia marquez gabriel newman kim

A bejegyzés trackback címe:

https://mitolvas.blog.hu/api/trackback/id/tr501517318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása